Kontakta oss på Cyréns i Skåne! Den lila syrenen i grönskan är en symbol för Cyréns i Skånes passion för trädgård och markarbete.

KONTAKTA OSS

Telefon

vardagar 07-16

  • 0709-82 09 91

E-post

Adress

  • Skånevägen 59 B

    245 38 Staffanstorp

Socialt

Skicka en förfrågan

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan, ring eller skicka oss ett mejl om du vill komma i kontakt med oss för att få hjälp, goda råd, referenser eller har frågor kring ett projekt. Vill du få en offert, gör vi först ett besök på plats och lämnar sedan offerten, helt kostnadsfritt. Välkommen med din förfrågan!

Markarbeten för trädgård och dränering

När ni behöver hjälp med markarbeten i trädgård eller grönområden så tveka inte att ta kontakt med oss. Vi har en väldigt bred erfarenhet inom markarbeten och kan ge råd och stöd för bästa resultat.

Få en kostnadsfri offert

Som fastighetsägare vill du undvika vattenskador, översvämningar och söndervittrande husgrund. Skulle du upptäcka fukt i källaren eller väggar så ta tag i det direkt. Våra experter inom markarbeten och dränering i Skåne vet vad som behöver åtgärdas. Vi har utfört mängder av dräneringsarbeten i såväl stora som små fastigheter och har goda referenser. Ring eller maila oss för en gratis offert på dränering. Vi kommer då också på besök för att säkerställa vilka åtgärder som krävs.

ROT-avdrag

Som privatkund kan du nyttja ROT-avdraget vid många typer av markarbeten i Skåne. Rot- och rutavdraget räknas ihop för fastigheten och är sammanlagt max 50 000 kronor per person och år och avser en del av arbetskostnaden som faktureras dig. Kontakta oss så berättar vi mer.